Ráncűző nyugalom testvaj 50 ml

Cikkszám: 908666
Ráncűző nyugalom testvaj 50 ml

Ráncűző nyugalom testvaj 50 ml

Cikkszám: 908666
1 490 Ft
50 ml

A Ráncűző nyugalomvaj az emberi bőrben lévő olajok szerkezetéhez hasonló tulajdonságai lévén kitűnő bármilyen bőrtípus esetén. A Ráncűző nyugalomvaj nem csak kiváló hidratáló hatású az érett bőrre, hanem a pulzáló pontokon keresztül szétárasztja a lélekhez ezt a nyugtató illatszerenádot.

A kéz melegétől felolvadó, szilárd halmazállapotú Ráncűző nyugalomvaj minden női táska és férfi zseb hasznos és organikus kelléke. Az emberi bőrben lévő olajok szerkezetéhez hasonló tulajdonságai lévén kitűnő bármilyen bőrtípus esetén. A Ráncűző nyugalomvaj nem csak az érett bőrre kiváló hidratáló hatású, hanem a pulzáló pontokon keresztül szét árasztja a lelkedhez ezt a nyugtató illatszerenádot. A levendula harmóniát teremt az emberben, elbűvöl mindenkit, frissít, regenerál, felüdít és nyugtat egyszerre.

A jojobaolaj tökéletes minden bőrtípusra. A zsíros bőrre azért, mert hatásos többek között az akné kialakulásáért felelős baktériumok ellen és gyulladáscsökkentő hatással (is) rendelkezik. Adalékanyagként gyakran megtalálható a pattanások elleni krémek esetében. A jojoba olaj kitűnő szer a száraz és öregedő bőrre is, hiszen biztosítja azokat a zsíros összetevőket, melyek a bőr vízveszteségének megakadályozásához szükségesek. Továbbá antiallergén, így egyik bőrtípusnál sem okoz irritációt.