Toscan Deo 45 ml

Cikkszám: 941035
Toscan Deo 45 ml

Toscan Deo 45 ml

Cikkszám: 941035
2 190 Ft
45 ml

A TOSCAN natúr dezodor 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz. A natúr dezodor nem tartalmaz a szervezet számára káros alumínium sókat. Nem tartalmaz a natúr dezodor - a sokak számára allergiát, bőrpírt és viszketést okozó - szódabikarbónát sem. A TOSCAN natúr dezodorban található kakaóvaj és a kandelilla viasz hatékony párosa a bőrödbe hatolva megakadályozza a kellemetlen testszag kialakulását, miközben táplálja, regenerálja, normalizálja az érzékeny hónaljbőr működését. A TOSCAN NATÚR DEZODOR levendula olaja antibakteriális, frissítő hatásának köszönhetően eltűnnek a kellemetlen testszagért felelős baktériumok, miközben mennyei aromája elűzi a szorongást és a stresszt.

A TOSCAN natúr dezodor fő alkotó eleme a TIMSÓ. A timsó egy fantasztikus bőrösszehúzó hatású anyag. Pórusösszehúzó hatása mellett a testszagot okozó baktériumokat is elpusztítja, ez által megelőzi a kellemetlen testszag kialakulását. A timsó nagyméretű molekula szerkezete miatt, nem szívódik fel a bőrön keresztül, nem kerül be a véráramba. Természetes formájában a harmadik olyan elem, amely a természetben a legnagyobb számban fordul elő. Nagyapáink borotválkozó ládikája mélyén biztosan találsz 1-2 vérzéscsillapítóként használt timsókristályt.

A farnezol a természetes illóolajokban - ilyen a rózsa, citronella, neroli és az ylang-ylang - megtalálható alkotóelem. A farnesol antimikrobális, gátolja a baktériumok szaporodását, szagtalanító hatású anyag. FONTOS! A farnezol nem izzadtsággátló, hanem természetes dezodoráló hatásánál fogva megsemmisíti a kellemetlen testszagért felelős baktériumokat.

A kandelilla viaszt a Mexikóban honos Euphorbia cerifera cserje termeli. A viaszt kiterítik, hagyják lehűlni, majd apró darabkákra törik össze. A kandelilla viasz a Toscan natúr dezodornak keménységet kölcsönöz, magas olvadáspontjának köszönhetően, a Toscan natúr dezodor magas hőmérsékleten is szilárd marad, nem olvad meg, nem hagy nyomot sem a hónaljon, sem pedig a ruha anyagán. A kandelilla viaszt segít megőrizni az érzékeny hónaljbőr nedvességtartalmát, természetes védőréteget képez a bőrön.