HEKLI TÖKMAG, TÖKMAGOLAJ

Nézet:
Sorrend:
243280
500 g

A tökmagok természetes gyógyító hatása többféle betegségben is elismert. A vérszegénységtől a vese-, szív- és májbántalmakig szinte mindenre pozitív hatással van. Habár a tökmagok méretben és alakban is különböznek egymástól a tök típusának függvényében, mégis egyazon hatásuk van: kiváló energiaforrásként, afrodiziákumként, nyugtatóként/altatóként,és vérszegénységorvoslóként tartják azokat számon.
1 590 Ft
910587
500 g

A tökmag kedvező élettani hatása közismert. A tökmagot Amerika felfedezésének köszönhetjük – Közép-Amerika, Mexikó őslakói régóta ismerték és termesztették. Bár többnyire a szárított változatával találkozhatunk az üzletekben, finomra őrölt lisztet is készítenek belőle.

A tökmaglisztnek magas a rost- és a fehérjetartalma, alacsony a zsír- és szénhidráttartalma, jó alternatíva azok számára is, akik érzékenyek a diófélékre, és emiatt nem ehetnek mandula- é...
1 090 Ft
793904
250 ml

A tökmagolajat a héj nélküli magból hidegen sajtolják,úgy,hogy az előállítás során nem lépik túl az 50 celsius fokos hőmérsékletet. Mivel nem alkalmaznak hőkezelést, így megmarad az olaj vitamin- (A, E) és ásványi anyag tartalma. Sok telítetlen zsírsavat és antioxidánst tartalmaz.
2 450 Ft